lördag 30 maj 2009

sunshine in cph

Vi kom hem rätt bra igår men ändå var vi båda trötta i morse, men jag lyckades ta mig upp runt 9 och vi kom iväg en bra tid. Vi gick till city och väntade på Carnevalen som skulle börja klockan elva. Tror den kom igång 1½ timme senare men under tiden gick vi runt och kollade olika affärer. Sen kom själva Carnevalen igång och vi visste inte vad vi skulle förvänta oss.
Men när vi såg början på den blev vi helt.. paffa.
Fulaste brudarna i början. Bleka,feta,fula.. det var hemskt. Den rullade på och blev bättre och bättre mot slutet. Bäst var ju lätt en rätt så naken brud som passade in och dansade så sjukt bra.

(bilderna vägrar, och jag lackar,pallar inte. Klicka på dem funkar tydligen inte heller.. hoppas man kan se något för att uppskatta skitbilderna.. )
Sen förstog vi inte alls vad den tjocka gubben med yxan gjorde där över huvud taget...


Sen såg vi att det fanns Signspotting så vi kollade runt lite på de underbart sjuka skyltarna..
Vi har i stort sett chillat runt i stan hela dagen, i det sjukt fina vädret och med alla sköna människor. Vi gick sen och åt lunch på det ääälskade Halifax! Selleri burgare och underbara potatisen med dip. Får det bli godare? Helt otroligt. Den som inte har ätit på Halifax har verkligen missat något.
Vi höll på att somna på Halifax efter att vi tryckt i oss så mycket mat vi bara kunde. Helt underbart. Vi fick i stort sett rulla därifrån och vi började gå sakta, sakta mot metron och åkte hem. Hemma däckade vi båda, en härlig powernap på 2 timmar. PUSS på allt idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar